Condensatieketel prijs & prijzen

 
Condensatieketel Prijs Prijzen met Expert-Offerte.beEen condensatieketel op mazout of aardgas laten installeren als centrale verwarming legt u geen windeieren! Ondanks de hogere kostprijs bij aanschaf en de installatie van een condensatieketel, doet u er op termijn enkel voordeel mee!

De uiteindelijke kostprijs van een mazout of aardgas condensatieketel komt enkel bij aanschaf duurder uit dan een traditionele CV ketel. De efficiëntere manier van verbranding en het beperkte verbruik zijn doorslaggevend en brengen u op termijn veel geld op!

De prijs van een condensatieketel op aardgas of mazout of HR+ varieert tussen de 1500 en 2500 EUR. Voor een condensatieketel van het type HR TOP bedraagt dat 1900 tot 6000 EUR. Hier is natuurlijk wel de installatie niet mee inbegrepen. Deze kosten hangen af van de situatie, maar worden vooraf duidelijk gecommuniceerd door onze CV installateur.

Ander factoren die de prijs van een condensatieketel bepalen zijn het merk, het type, de capaciteit en het rendement dat het toestel weet te behalen. Belangrijk is te kiezen voor een CV-installatie die afgestemd is op uw persoonlijk energieverbruik en vraag naar warmte. De cv-installateur van Expert Offerte toont u de weg naar de juiste condensatieketel.

(Prijs) Offerte aanvragen voor een Condensatieketel

 
Meer weten over de condensatieketel prijs en de installatie? En behoefte aan een professionele centrale verwarming installateur die u een (prijs) offerte op maat maakt voor de installatie van een condensatieketel?

Vul dan het formulier in en ontvang gratis & vrijblijvend offertes voor condensatieketels.

Met behulp van de antwoorden op de gestelde vragen zullen dan maximum 3 geïnteresseerde installateurs uw (prijs) aanvraag voor de installatie van een condensatieketel ontvangen, behandelen en opvolgen.

Nadien kiest u dan zelf uw gespecialiseerd CV installateur.

Vang hier de procedure aan voor de offerte aanvraag van een condensatieketel prijs – prijzen:

Condensatieketels Offerteaanvraag

Beveel deze pagina aan!

FacebookTwitterMore...