De prijs van een hoogrendementsketel of HR ketel

 
Hoogrendementsketel Prijs Prijzen met Expert-Offerte.beKiezen voor een hoogrendementsketel als centrale verwarming maakt van u een prijswinnaar! Alhoewel de aanschaf en de installatie van hoogrendementsketels op prijsvlak aanvankelijk wat hoger uitkomen, is de keuze voor een hoogrendementsketel steeds de beste keuze!

De prijzen van hoogrendementsketels komen immers enkel bij aankoop hoger uit dan een traditionele CV ketel. Het beperkte verbruik en de efficiëntere manier van verbranding zijn doorslaggevend en brengen op termijn veel geld op! U kan ook genieten van premies tot eind 2015). (zie www.premiezoeker.be voor meer info)

De prijs van een condensatieketel of HR+ ligt doorgaans gemiddeld tussen de 2000 en 3500 EUR. Voor een HR ketel van het type HR TOP bedraagt dat 2500 tot 7000 EUR. Natuurlijk wel met uitzondering van de installatiekosten. Deze kosten variëren naargelang de situatie, maar worden vooraf duidelijk opgesteld door onze CV installateur.

De prijs verschilt ook voor een gas of mazout condensatieketel. De kostprijs voor een mazoutcondensatieketel is hoger dan bij een gascondensatieketel.

Offerte aanvragen voor een Hoogrendementsketel Prijs

 
Meer weten over de prijs van een hoogrendementsketel? En behoefte aan een professionele installateur die u een (prijs) offerte op maat maakt voor een hoogrendementsketel?

Vul dan het formulier in en ontvang gratis & vrijblijvend offertes voor hoogrendementsketels.

Met behulp van de antwoorden op de gestelde vragen zullen dan maximum 3 geïnteresseerde installateurs uw (prijs) aanvraag voor de installatie van een hoogrendementsketel ontvangen, behandelen en opvolgen.

Nadien kiest u dan zelf uw gespecialiseerd installateur.

Vang hier de procedure aan voor de offerte aanvraag van een hoogrendemetsketel prijs – prijzen:

Hoogrendementsketels Offerteaanvraag

Beveel deze pagina aan!

FacebookTwitterMore...