Warmtepomp prijs – Warmtepomp prijzen

 
Warmtepomp prijs & prijzen met Expert-offerte.beDe prijs of prijzen van warmtepompen verschillen naargelang het type en het merk van de warmtepomp. De warmtepomp prijs is evident zeer belangrijk om te weten alvorens over te gaan tot de aankoop ervan. Afhankelijk van welk type warmtepomp je zal aankopen, zal deze kostprijs variëren.

Nu is het wel zo dat de prijs van een warmtepomp irrelevant is als je de warmtepomp voordelen in beschouwing neemt. Kiezen voor een warmtepomp als centrale verwarmingsinstallatie legt u geen windeieren!

Alhoewel de aankoop en de installatie van een warmtepomp aanzienlijk hoger uitkomen, bent u op termijn steeds een winnaar! De prijzen van warmtepompen komen enkel bij aankoop hoger uit dan een traditionele centrale verwarmingsketel. Zo kan de terugverdientijd van de meerkost van een warmtepomp in sommige gevallen al vanaf 2,5 jaar zijn.

De kostprijs van warmtepompen varieert dus naargelang het type en het vermogen. Hier vindt u een aantal richtprijzen:

  • lucht-lucht: 2.000 – 4.000 EUR (alles inclusief)
  • lucht-water: vanaf 10.000 EUR (alles inclusief)
  • water-water: vanaf 14.000 EUR (alles inclusief)
  • water-grond: vanaf 14.000 EUR (inclusief graafwerk, aansluitingen, leidingen, putboring…)
  • aarde-water: vanaf 14.000 EUR (inclusief graafwerk, aansluitingen, leidingen, putboring…)

 

Offerte aanvragen voor een warmtepomp prijs

 
Warmtepomp installeren? En behoefte aan een professionele installateur die u een (prijs) offerte op maat maakt voor een warmtepomp?

Vul dan nu het formulier in en ontvang gratis & vrijblijvend prijsoffertes voor een warmtepomp. Onze installateurs bezorgen u de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Met behulp van de antwoorden op de gestelde vragen zullen dan maximum 3 geïnteresseerde installateurs uw prijs aanvraag voor warmtepompen ontvangen, behandelen en opvolgen.

Nadien kiest u dan zelf uw gespecialiseerde installateurs.

Vang hier de procedure aan voor de offerte aanvraag voor warmtepomp prijs – prijzen:

Warmtepomp Offerteaanvraag

Beveel deze pagina aan!

FacebookTwitterMore...