Gascondensatieketel – Condensatieketel Aardgas

 
Gascondensatieketels Condensatieketel aardgas Expert-Offerte.beEen condensatieketel op aardgas of gascondensatieketel laten installeren als centrale verwarming zal u uw broek zeker niet doen scheuren! Ondanks de hogere kostprijs bij aanschaf en de installatie van een aardgas condensatieketel, doet u er op termijn een aanzienlijk financieel voordeel mee!

De finale kostprijs van een gascondensatieketel komt enkel bij aanschaf duurder uit dan een traditionele CV ketel. De efficiëntere manier van verbranding en het beperkte verbruik zijn doorslaggevend en brengen u op termijn veel geld op!

De prijs van een condensatieketel op aardgas of HR+ varieert tussen de 1500 en 2200 EUR. Voor een gascondensatieketel van het type HR TOP bedraagt dat 1900 tot 4000 EUR. Hier is natuurlijk wel de installatie niet mee inbegrepen. Deze kosten hangen af van de situatie, maar worden vooraf duidelijk gecommuniceerd door onze CV installateur.

Andere factoren die de prijs van een condensatieketel aardgas bepalen zijn het merk, het type, de capaciteit en het rendement dat het toestel weet te behalen. Belangrijk is te kiezen voor een CV-installatie die afgestemd is op uw persoonlijk energieverbruik en vraag naar warmte. De cv-installateur van Expert Offerte toont u de weg naar de juiste condensatieketel.

(Prijs) Offerte aanvragen voor een Condensatieketel Aardgas – Gascondensatieketel

 
Meer weten over de prijzen van gascondensatieketels en de installatie ervan? En behoefte aan een professionele centrale verwarming installateur die u een (prijs) offerte op maat maakt voor de installatie van een aardgas condensatieketel?

Vul dan het formulier in en ontvang gratis & vrijblijvend offertes voor aardgas condensatieketels.

Met behulp van de antwoorden op de gestelde vragen zullen dan maximum 3 geïnteresseerde installateurs uw (prijs) aanvraag voor de installatie van een condensatieketel op aardgas ontvangen, behandelen en opvolgen.

Nadien kiest u dan zelf uw gespecialiseerd CV installateur.

Vang hier de procedure aan voor de offerte aanvraag van een condensatieketel aardgas – gascondensatieketel:

Condensatieketels Offerteaanvraag

Beveel deze pagina aan!

FacebookTwitterMore...