Nieuwe website online

Het is zover, de nieuwe website www.Expert-Offerte.be is online! In onze overtuiging dat we vandaag steeds minder tijd hebben om op zoek te gaan naar de beste leverancier voor een bepaalde dienst of product, wil www.Expert-Offerte.be u graag verder helpen met het aanvragen van meerdere offertes en het vergelijken van leveranciers.

We richten onze dienstverlening naar beide partijen van de onderhandelingstafel. Als particulier of bedrijf kan u meerdere offertes aanvragen, en als professional kan u uw onderneming hier aanmelden en leads aankopen.

Wat gaat u hier allemaal kunnen ontdekken?

De website biedt een brede waaier aan leveranciers die gespecialiseerd zijn in activiteiten die te maken hebben met bouwen & verbouwen, bouw & de afwerking ervan, energie & ecologie, en tot slot tuin & wellness. In enkele stappen kan u uw gewenste product of dienst zoeken, en overgaan tot het aanvragen van meerdere offertes bij erkende leveranciers.

Deze website fungeert zo als uitermate geschikt medium tussen enerzijds de aanvrager van een dienst of product, en anderzijds de leverancier die tegemoet komt aan deze aanvraag.

Expert-Offerte.be wenst u alvast veel surfplezier!

FacebookTwitterMore...